"Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау жағдайларына және сату мерзіміне қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптар" санитарлық ережелері мен нормаларын бекіту туралы

Қазақстан Республикасының Мемлекеттік санитарлық Бас дәрігерінің 2002 жылғы 1 тамыздағы N 32 бұйрығы. Қазақстан Республикасы Әділет министрлігінде 2002 жылғы 30 қыркүйекте тіркелді. Тіркеу N 1989. Күші жойылды - Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігінің Мемлекеттік санитарлық-эпидемиологиялық қадағалау комитеті төрайымының 2013 жылғы 10 қыркүйектегі № 223 бұйрығымен

       Ескерту. Қаулының күші жойылды - ҚР Үкіметінің 2007 жылғы 29 желтоқсандағы  N 1400  Қаулысымен.

      Қазақстан Республикасының Үкiметi қаулы етеді: 
      1. "Мемлекеттiк мекемелердiң мемлекеттiк қызметшi емес қызметкерлерiне еңбекақы төлеу жүйесi туралы" Қазақстан Республикасы Үкiметiнiң 2002 жылғы 11 қаңтардағы N 41  P020041_  қаулысына (Қазақстан Республикасының ПҮКЖ-ы, 2002 ж., N 2-3, 14-құжат) мынадай өзгерiс енгiзiлсiн: 
      "Төтенше жағдайлар жөнiндегi органдар жүйесi мемлекеттiк мекемелерiнiң қызметкерлерiне еңбек жағдайлары үшiн қосымша ақылар мен үстемеақылар" деген 13-қосымшада:
      ("Қызметкерлер кәсiптерiнiң, лауазымдарының, санаттарының атауы") деген 2-бағанда реттiк нөмiрi 1-жолдың 1) тармақшасындағы "Болжам" ғылыми-болжау" деген сөздер "Қазселденқорғау" мемлекеттiк мекемесiнiң, соның iшiнде "Болжам" ғылыми-өндiрiстік" деген сөздермен ауыстырылсын.
      2. Осы қаулы қол қойылған күнiнен бастап күшiне енедi.

      Қазақстан Республикасының
         Премьер-Министрі